top of page

Het stappenplan verdeeld in 6 fases

Ik neem je graag mee in onze samenwerking door middel van een stappenplan

01

Intake gesprek

Na jouw vrijblijvende kennismaking en akkoord op mijn voorstel, plannen we een intake gesprek aan huis in. In dit gesprek neem ik de tijd om jou te leren kennen; we bespreken jouw ideeën en droombeelden, en ik leer jouw levensstijl kennen door goed te luisteren. Na ons gesprek kan de ruimte ingemeten en gefotografeerd worden.

04

Het definitieve ontwerp

Vanuit hier ontvang je het definitieve ontwerp op papier als digitaal. Het definitieve ontwerp omvat het hele plan met de doorgevoerde keuzes bij fase 3. Definitieve keuzes in materialen, kleuren en overige afwerking/details worden vastgelegd. Jij ontvangt:

 • een moodboard waarop jouw wensen en behoeftes naar voren komen en jij de sfeer van de toekomstige ruimte kunt proeven

 • een 2D plattegrond en 3D impressies van de hele ruimte met toelichting, zodat jij precies weet wat jij moet doen tijdens de uitvoering

 • technische tekeningen van het ontwerp zodat jij er zelf mee aan de slag kunt gaan of zelf een partij kunt inschakelen

 • een goed doordacht lichtplan met armaturen zodat jij op elk moment van de dag een uitstekend verlicht huis hebt

 • een meubel en accessoires voorstel die jij direct kunt toepassen dankzij een gepersonaliseerde shoppinglist

 • een kleur en materialen voorstel met stalen zodat het niet alleen visueel blijft, maar ook tastbaar wordt

 • als extra service een persoonlijk Pinterest bord met alternatieven producten. Mochten sommige producten bijvoorbeeld net buiten je budget vallen, dan kun je op het Pinterest bord mijn alternatieve opties bekijken.

 • mogelijkheid om offertes op te vragen via mijn netwerk

05

Realisatie

Ga jij zelf aan de slag met het interieurontwerp? Dan geef ik jou in deze fase de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn extra service, waarbij jij sommige producten via mij kunt bestellen met een leuke korting. Materialen als verf en wandbekleding vallen hier ook vaak onder.

06

Uitvoeringsfase

Tijdens de uitvoering ga jij zelf aan de slag met het ontwerp, of kies jij voor een project ondersteuning of totaaluitvoering door mij:

Project ondersteuning van 3 maanden
Een adviserende ondersteuning, waarin ik 3 maanden lang voor jou klaar sta en jij altijd op mij kan terug vallen. Gedurende deze maanden ben ik telefonisch bereikbaar, per mail en Whatsapp.

De totaaluitvoering van 3 maanden
Het kan goed zijn dat je tegen de uitvoerende fase opziet, waarin je afhankelijk bent van externe partijen. Fouten wil je voorkomen. Bij de totaaluitvoering begeleid ik het project, waarin ik de contactpersoon ben voor de aannemer en de werkzaamheden coördineer. 'locatie' bezoeken, controles, onvoorziene gebrekes los ik samen met de aannemer op. Bij een totaaluitvoering kijk ik tevens mee in de afwerking alsook de inrichting.

02

Schets ontwerp

Ik ga van start! Jouw invulling neem ik mee in de schetsfase, waarin ik jouw wensen en ideeën filter. Ook bekijk ik waar eventuele knelpunten liggen. De beste indelingsopties worden gepresenteerd middels een virtuele tour in mijn ontwerp programma, waarin ik alle voor- en nadelen per ontwerp toelicht en jij een goed zicht krijgt op de mogelijkheden. Het ontwerp waar jij je voorkeur voor hebt, werk ik verder uit.

03

Tussentijdse ontwerpbespreking &  conceptontwikkeling

De beste indeling(en) worden uitgewerkt en de conceptontwikkeling gaat van start. Dit betekent dat ik een voorstel maak voor de hele look & feel, vertaald in kleur, materiaal, meubels en verlichting. Hierbij ontvang je:​

 • een sfeerbord, gericht op de look & feel van de ruimte zodat jij letterlijk de sfeer kan proeven van jouw toekomstige woonruimte

 • een compleet interieurontwerp, uitgewerkt in een 2D Indelingsplan met 3D visualisaties.

 • voorstel in kleuren, materialen, maar ook verlichting, meubels en accessoires

 • In deze fase neem ik verschillende stalen van materialen en kleuren mee, zodat we jullie voorkeuren kunnen bespreken

bottom of page