top of page

''Een interieuradvies met grote impact voor jouw woning in (omgeving) Maastricht''

interieuradvies-maastricht-1

Jij bent op zoek naar verandering in jouw bestaande woning. Je huidige interieur, daar ben jij niet meer tevreden mee. Je wensen, smaak en woongebruik zijn met de jaren veranderd, wellicht is het gezin uitgebreid of gaan de kinderen inmiddels bijna uit huis. Je wilt de woning weer laten aansluiten op jouw huidige woonwensen zonder grote breek- of sloopwerk werkzaamheden. De woning zelf, daar ben je nog steeds tevreden over en wil je graag blijven wonen. Investeren in een interieuradvies voor jouw woning, heb jij er dan ook graag voor over. Welke veranderingen nodig zijn om dat 'wauw'! effect te creëren en wat er nog meer mogelijk is, daar heb je nog geen goed zicht op. Urenlang scrollen op Pinterest óf woonbladen doorzoeken, woonwinkels bezoeken en eindeloze opties afwegen kost je onnodig veel tijd, energie en zorgt voor nog meer twijfel of zelfs frustratie.

Een interieuradvies op maat in (omgeving) Maastricht

Ik zorg voor vernieuwing en optimaliseer de woning aan de hand van jouw huidige woonwensen. Loop jij momenteel tegen blokkades aan in het woongebruik? Bespreek ze met mij en ik los ze op. Met een frisse blik ontdek ik graag de verborgen mogelijkheden in je bestaande woning met als resultaat: een compleet nieuwe look & feel die in balans is en aansluit op jou; waar jij je weer tevreden, gelukkig en goed voelt.

Dit zijn de mogelijkheden, jij krijgt een:

  • intakegesprek aan huis waarin wij jouw wensen bespreken*

  • moodboard die de sfeerimpressie van het ontwerp weergeeft

  • ingetekende plattegrond van jouw woning inclusief 3D impressies

  • technische tekening van maatwerk producten

  • meubelplan met een voorstel in meubels én decoratie

  • kleuradvies voor alle wanden, inclusief kleurstalen

  • materialenplan voor raamdecoratie en textiel, inclusief stalen

  • verlichtingsadvies met armaturen

  • tussentijdse ontwerpbespreking en een eindpresentatie op locatie 

  • shoppinglist + een persoonlijk Pinterest bord met alternatieve mogelijkheden

 

Ik sta voor je klaar met persoonlijke begeleiding. Stel al jouw vragen aan mij, zodat we zeker weten dat het ontwerp wordt zoals jij wenst en maatwerk is. Daarnaast is het mogelijk om op de producten die in het interieuradvies zijn opgenomen korting te krijgen. Je ontvangt het hele ontwerp op papier en digitaal. Ben jij benieuwd welke stappen wij tijdens het traject doorlopen? Lees het stappenplan!

*Wil jij een interieuradvies, maar woon jij verder dan 50+ km buiten Maastricht? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken

*Reiskosten worden bij een interieuradvies berekend vanaf 15km buiten Maastricht

interieuradvies-maastricht-2

Project Heerlen - Eetkamer

Aanvullende opties

1. Ondersteuning tijdens de uitvoering

Vind jij het fijn dat ik bereikbaar blijf na het gemaakte ontwerp? Blijf je een twijfelaar als het gaat om details en afwerking, en heb je een stok achter de deur nodig? Dan heb je de mogelijkheid om te kunnen blijven sparren met mij, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Deze optie kun je eenvoudig toevoegen, zodat ik tijdens de uitvoeringsfase bereikbaar ben voor vragen, advies en persoonlijke contactmomenten.
 

2. De totaaluitvoering inclusief projectinrichting, aansturing & afstyling

Mocht jij het fijn vinden om de realisatie van jouw ontwerp uit handen te geven aan mij? Dan kun je deze optie eenvoudig toevoegen aan het traject, zodat ik het project coördineer: van communicatie met de aannemer en leveranciers waarin ik de bouwplaats bezoek, juiste tekeningen aanlever en zorg dat het plan juist wordt uitgevoerd, tot offerte aanvragen bij interieurbouwers, schilders en meekijk met de kleinste details. De uiteindelijke inrichting wordt uitgevoerd door mij, waarin ook de afstyling tot in de puntjes verzorgt wordt, zodat jij alle rust ervaart in het hele traject. Deze optie is beschikbaar voor interieuradvies in omgeving Maastricht. Projecten buiten een straal van 50 km is bespreekbaar.

3. Fotorealistische impressies

Wil jij jouw 3D impressies omzetten tot fotorealistische afbeeldingen? Niet van echt te onderscheiden? waarin jouw woning werkelijk tot leven komt met schaduwen, lichtinval en structuur? Dan kun jij deze optie toevoegen aan jouw ontwerp.

interieuradvies-maastricht-3

Project Landgraaf - Woonkamer

bottom of page