top of page

''De finishing touch voor jouw huis''

Interieurstylist-Maastricht-1

Van kleuradvies tot styling, Shirean Interior Design Maastricht

Jouw interieur is zo goed als af, maar nog niet helemaal. Het uitzoeken van de laatste meubels en styling; daar kun jij hulp bij gebruiken. Voor die ene hoek in de woonkamer waarvan je niet weet hoe je dit mooi invult of voor het creëren van het wauw-effect in de slaapkamer. Maar ook voor het zoeken naar de juiste kleuren in het verbouwde huis of het laten opstellen van een professioneel lichtplan. Het zijn de laatste maatwerk punten, waardoor jouw huis af is. 

Jij:​

 • mist de finishing touch, de samenhang

 • hebt hulp nodig bij een goed doordacht kleurplan of lichtplan

 • mist opbergruimte en bent opzoek naar praktische oplossingen

 • twijfelt teveel en hebt hulp nodig bij de laatste keuzes

 • mist persoonlijkheid in huis

 • hebt een aantal loze ruimtes en kale wanden

The finishing touch door kleuradvies, materialen- of lichtplan (Maastricht)

Afhankelijk van jouw aanvraag, zit dit in jouw basispakket:

 • een intakegesprek aan huis waarin wij jouw wensen bespreken*

 • een moodboard die de sfeerimpressie van het ontwerp weergeeft

 • een ingetekende plattegrond van jouw woning inclusief 3D impressies (optioneel tegen meerprijs. 3D impressies zijn in dit pakket niet een pré)

 • een meubelplan met een advies in meubels, maatwerk én decoratie

 • óf een kleuradvies voor alle wanden, inclusief kleurstalen

 • óf een materialenplan voor de raamdecoratie en textiel, inclusief stalen

 • óf een verlichtingsplan met armaturen

 • een eindpresentatie op locatie 

 • shoppinglist + een persoonlijk Pinterest bord met alternatieve mogelijkheden

 

Ik sta voor je klaar met persoonlijke begeleiding. Stel al jouw vragen aan mij, zodat we zeker weten dat het ontwerp wordt zoals jij wenst en maatwerk is.

Daarnaast is het mogelijk om op de producten die in het interieuradvies zijn opgenomen korting te krijgen. Je ontvangt het hele ontwerp op papier en digitaal. Ben jij benieuwd welke stappen wij tijdens het traject doorlopen? Lees het stappenplan!

*Wil jij mij inschakelen voor een materialenplan, verlichtingsplan, meubelplan en/of kleuradvies, maar woon jij verder dan 50+ km buiten Maastricht? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken

*Reiskosten worden berekend vanaf 15 km buiten Maastricht

Interieurstylist-Maastricht-2

Advies meubels, kleur aankleding

Aanvullende opties

1. Ondersteuning tijdens de uitvoering

Vind jij het fijn dat ik bereikbaar blijf na het gemaakte ontwerp? Blijf je een twijfelaar als het gaat om details en afwerking, en heb je een stok achter de deur nodig? Dan heb je de mogelijkheid om te kunnen blijven sparren met mij, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Deze optie kun je eenvoudig toevoegen, zodat ik tijdens de uitvoeringsfase bereikbaar ben voor vragen, advies en persoonlijke contactmomenten.
 

2. De totaaluitvoering inclusief projectinrichting, aansturing & afstyling

Mocht jij het fijn vinden om de realisatie van jouw ontwerp uit handen te geven aan mij? Dan kun je deze optie eenvoudig toevoegen aan het traject, zodat ik het project coördineer: van communicatie met de aannemer en leveranciers waarin ik de bouwplaats bezoek, juiste tekeningen aanlever en zorg dat het plan juist wordt uitgevoerd, tot offerte aanvragen bij interieurbouwers, schilders en meekijk met de kleinste details. De uiteindelijke inrichting wordt uitgevoerd door mij, waarin ook de afstyling tot in de puntjes verzorgt wordt, zodat jij alle rust ervaart in het hele traject. Deze optie is beschikbaar voor interieuradvies in omgeving Maastricht. Projecten buiten een straal van 50 km is bespreekbaar.
 

3. Fotorealistische impressies

Wil jij jouw 3D impressies omzetten tot fotorealistische afbeeldingen? Niet van echt te onderscheiden? waarin jouw woning werkelijk tot leven komt met schaduwen, lichtinval en structuur? Dan kun jij deze optie toevoegen aan jouw ontwerp.

Interieurstylist-Maastricht-3
Interieurstylist-Maastricht-4

Compleet kleuradvies met losse meubels, inclusief 3D impressies

bottom of page