top of page

Een total experience 

Een total experience bij ontwerpbureau Shirean Maastricht

Jij hebt een salon, kantoor, horecabedrijf of verhuurt wellicht luxe expats appartementen die compleet ingericht moeten worden. een ding is zeker, het interieur en de look & feel van jouw bedrijf is hét visitekaartje van jouw onderneming. Jij wilt jouw bedrijf naar een hoger level tillen door de klant kennis te laten maken met de kracht van beeld, gevoel en sfeer; die past bij jouw visie, merkidentiteit en uitstraling. By far heb je deze expertise niet in huis, daar heb je hulp van een ontwerpbureau (uit omgeving Maastricht) voor nodig!

ontwerpbureau-maastricht

Luxe expats woningen - JUL België

ontwerpbureau-maastricht-1

Nieuwbouw appartement voor verhuur - Liege België

ontwerpbureau-maastricht-2

Foodchurch Maastricht - Buns & Drums

ontwerpbureau-maastricht-3

Horeca bar ontwerp - Maastricht

voor jouw bedrijf 

Laten we vrijblijvend kennismaken om de toekomstige plannen te bespreken. Zo kunnen we inzichtelijk maken wat ik voor jou kan betekenen, en of het project geschikt is voor mij. Mocht er een klik zijn en we willen een samenwerking aangaan, dan wordt er naar aanleiding van ons gesprek zal een uitgebreide offerte uitgeschreven, waarin het lang lopende traject per onderdeel, tijd en investering gespecificeerd wordt.

én klant

Zowel voor de particuliere als zakelijke markt worden dezelfde processen doorlopen. Hieronder vind je een kort overzicht, hier vind je het uitgebreide stappenplan.

ontwerpbureau-maastricht-4

Kantoor inrichting Colonel - Stationsplein Maastricht

Een maatwerk ontwerp van Ontwerpbureau Shirean Maastricht

Bij mij is elke aanvraag inclusief:

 • intakegesprek bij jou op locatie waarin wij al jouw wensen bespreken*

 • moodboard die de sfeerimpressie van het ontwerp weergeeft

 • ingetekende plattegrond van jouw woning inclusief 3D impressies

 • technische tekeningen voor verlichting, meerwerk en maatwerk

 • meubelplan met een voorstel in meubels én decoratie

 • kleuradvies voor alle wanden, inclusief kleurstalen

 • materialenplan voor raamdecoratie en textiel, inclusief stalen

 • uitgebreid verlichtingsplan met voorstel in armaturen

 • tussentijdse ontwerpbespreking(en) en een eindpresentatie op locatie 

 • shoppinglist + een persoonlijk Pinterest bord met alternatieve mogelijkheden

 • 1 op 1 begeleiding waarin ik het hele traject beschikbaar blijf

Aanvullende opties bij Ontwerpbureau Shirean Maastricht

1. Ondersteuning tijdens de uitvoering

Vind jij het fijn dat ik bereikbaar blijf na het gemaakte ontwerp? Blijf je een twijfelaar als het gaat om details en afwerking, en heb je een stok achter de deur nodig? Dan heb je de mogelijkheid om te kunnen blijven sparren met mij, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Deze optie kun je eenvoudig toevoegen, zodat ik tijdens de uitvoeringsfase bereikbaar ben voor vragen, advies en persoonlijke contactmomenten.
 

2. De totaaluitvoering inclusief projectinrichting, aansturing & afstyling

Mocht jij het fijn vinden om de realisatie van jouw ontwerp uit handen te geven aan mij? Dan kun je deze optie eenvoudig toevoegen aan het traject, zodat ik het project coördineer: van communicatie met de aannemer en leveranciers waarin ik de bouwplaats bezoek, juiste tekeningen aanlever en zorg dat het plan juist wordt uitgevoerd, tot offerte aanvragen bij interieurbouwers, schilders en meekijk met de kleinste details. De uiteindelijke inrichting wordt uitgevoerd door mij, waarin ook de afstyling tot in de puntjes verzorgt wordt, zodat jij alle rust ervaart in het hele traject. Deze optie is beschikbaar voor interieuradvies in omgeving Maastricht. Projecten buiten een straal van 50 km is bespreekbaar.
 

3. Fotorealistische impressies

Wil jij jouw 3D impressies omzetten tot fotorealistische afbeeldingen? Niet van echt te onderscheiden? waarin jouw woning werkelijk tot leven komt met schaduwen, lichtinval en structuur? Dan kun jij deze optie toevoegen aan jouw ontwerp.

Achter de schermen zijn we druk bezig met het optimaliseren van de website waaronder projecten fotograven, en en uitschrijven. Mocht jij een een specifiek werk willen zien van een ruimte of mijn portfolio?
neem dan contact met mij op

bottom of page