top of page

''Een nieuwe start met een verbouwing of gekocht  huis''

architectenbureau-maastricht-1

(Ver)bouwen met binnenhuis architectenbureau Shirean Maastricht

Je gaat verbouwen, renoveren, verhuizen of hebt een huis gekocht in (omgeving) Maastricht; Gefeliciteerd! Een nieuwe start waarin jij al jouw dromen wilt gaan waarmaken! Wensen en ideeën wil jij met plannen omzetten naar jouw toekomstige woon- en leefomgeving, maar je vind het lastig een beeld te visualiseren van de toekomstige ruimte- of woning. Laat staan alle beslissingen die je moet nemen, best overweldigend. Het kan stress en onrust met zich meebrengen. Je wilt doordachte keuzes maken want je gaat veel geld uitgeven, dus je wilt wel dat dit goed gebeurd. Dan is een binnenhuis architectenbureau, omgeving Maastricht, inschakelen de beste optie. Want uiteindelijk wil je jaren plezier hebben van je investering.

Wel of niet dat muurtje doorbreken? 
De keuken verplaatsen of laten staan?
Verhuizen of uitbouwen?

Architectenbureau helpt visualiseren en concretiseren (omgeving Maastricht)

Vragen die verholpen kunnen worden met een professioneel plan. Ik help jou bewuste keuzes te maken en sta je bij in de belangrijkste beslissingen. Hierbij maken we jouw huis als eerste visueel in een 3D ontwerp; we maken de potenties van de woning inzichtelijk, maar we ontdekken ook verborgen hindernissen die je op een 2D plattegrond niet ziet. Je krijgt een goede indruk van de ruimte en ik visualiseer de look & feel. Dit zorgt voor helderheid waardoor jij makkelijk doordachte keuzes kunt maken. We gaan jouw verwachtingen overtreffen.

Jij krijgt bij een binnenhuis architectenbureau een:

 • intakegesprek aan huis waarin wij al jouw wensen bespreken*

 • moodboard die de sfeerimpressie van het ontwerp weergeeft

 • ingetekende plattegrond van jouw woning inclusief 3D impressies

 • technische tekeningen voor verlichting, meerwerk en maatwerk

 • meubelplan met een voorstel in meubels én decoratie

 • kleuradvies voor alle wanden, inclusief kleurstalen

 • materialenplan voor raamdecoratie en textiel, inclusief stalen

 • uitgebreid verlichtingsplan met voorstel in armaturen

 • tussentijdse ontwerpbespreking(en) en een eindpresentatie op locatie 

 • shoppinglist + een persoonlijk Pinterest bord met alternatieve mogelijkheden

 • 1 op 1 begeleiding waarin ik het hele traject beschikbaar blijf
   

Ik sta voor je klaar met persoonlijke begeleiding. Stel al jouw vragen aan mij, zodat we zeker weten dat het ontwerp wordt zoals jij wenst en maatwerk is.

Daarnaast is het mogelijk om op de producten die in het interieuradvies zijn opgenomen korting te krijgen. Je ontvangt het hele ontwerp op papier en digitaal. Ben jij benieuwd welke stappen wij tijdens het traject doorlopen? Lees het stappenplan!

 

*Wil jij Shirean Interior Design als architectenbureau inschakelen, maar woon jij verder dan 50+ km buiten Maastricht? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

*Reiskosten worden berekend vanaf 15 km buiten Maastricht

architectenbureau-maastricht-2

Project Landgraaf - Beneden verdieping

Aanvullende opties

1. Ondersteuning tijdens de uitvoering

Vind jij het fijn dat ik bereikbaar blijf na het gemaakte ontwerp? Blijf je een twijfelaar als het gaat om details en afwerking, en heb je een stok achter de deur nodig? Dan heb je de mogelijkheid om te kunnen blijven sparren met mij, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Deze optie kun je eenvoudig toevoegen, zodat ik tijdens de uitvoeringsfase bereikbaar ben voor vragen, advies en persoonlijke contactmomenten.
 

2. De totaaluitvoering inclusief projectinrichting, aansturing & afstyling

Mocht jij het fijn vinden om de realisatie van jouw ontwerp uit handen te geven aan mij? Dan kun je deze optie eenvoudig toevoegen aan het traject, zodat ik het project coördineer: van communicatie met de aannemer en leveranciers waarin ik de bouwplaats bezoek, juiste tekeningen aanlever en zorg dat het plan juist wordt uitgevoerd, tot offerte aanvragen bij interieurbouwers, schilders en meekijk met de kleinste details. De uiteindelijke inrichting wordt uitgevoerd door mij, waarin ook de afstyling tot in de puntjes verzorgt wordt, zodat jij alle rust ervaart in het hele traject. Deze optie is beschikbaar voor interieuradvies in omgeving Maastricht. Projecten buiten een straal van 50 km is bespreekbaar.
 

3. Fotorealistische impressies

Wil jij jouw 3D impressies omzetten tot fotorealistische afbeeldingen? Niet van echt te onderscheiden? waarin jouw woning werkelijk tot leven komt met schaduwen, lichtinval en structuur? Dan kun jij deze optie toevoegen aan jouw ontwerp.

architectenbureau-maastricht-3

Project Landgraaf - Renovatie badkamer

bottom of page